Jouw fiets, jouw regels. Stel je persoonlijke set-up voor je stuur en rijstijl samen met onze Bike Bundle Builder. Kies eenvoudig het juiste telefoonhoesje voor jouw model of een van onze universele oplossingen. Afhankelijk van je voorkeurssysteem kun je vervolgens je gewenste statief selecteren en aanvullen met praktische accessoires! Laten we gaan!

 

SPC of SPC Plus: Welk systeem heb ik nodig?

SPC wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt en maakt een snelle en veilige montage van smartphones mogelijk dankzij het 90°-rotatiemechanisme. Naast de beproefde mechanische montage biedt het nieuwe SPC-Plus systeem ook magnetische montagemogelijkheden. Beide systemen ondersteunen draadloos opladen, maar alleen SPC Plus is MagSafe®-compatibel. Met SPC Plus kun je ook genieten van de voordelen van MagSafe® met Samsung-, Google- en Huawei-modellen.

MovaNext

LUX

De MovaNext Lux is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext fietsendragers. Hij weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak.

Prijs € vraag in de winkel

MovaNext

LUX PLUS

De MovaNext Lux Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Lux. Hij weegt 15,8 kg en kan tot 60 kg belast worden en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. De MovaNext Lux Plus is makkelijk te monteren op de trekhaak en met een extra voetpedaal is de drager kantelbaar, zodat u toegang tot uw bagageruimte houdt.

Door de geïntegreerde handvaten is de MovaNext Lux Plus makkelijk te tillen en dankzij de compacte uitvoering is de Lux Plus ook eenvoudig op te bergen in de kofferbak of opbergruimte.

Prijs € vraag in de winkel

MovaNext

Vision

De MovaNext Vision is gelijk aan de MovaNext Lux, maar dan met volledige LED verlichting.

De MovaNext Vision is de eerste fietsendrager in Nederland waarbij de LED verlichting, ook bij moderne auto’s met boardcomputers, over het algemeen wel goed functioneert. De MovaNext Vision heeft dezelfde eigenschappen als de MovaNext Lux met als extra de volledig LED verlichting, met speciale aandacht voor het ontwerp. Dit ontwerp van de MovaNext Vision heeft de RED Dot Award gewonnen, een belangrijke design prijs in Europa.

Prijs € vraag in de winkel


AGU

FASTRIDER

WILLEX


Shelter Medium

De AGU enkele fietstas Shelter Clean Medium heeft een inhoud van 16-17 liter en is waterdicht. Deze robuuste neon achtertas heeft een waterbestendige rolltopsluiting, 3M-reflectie en een afneembare schouderriem. Naast 3M-reflectie is deze tas voorzien van een reflecterende Hi-vis print. Een ideale fietstas voor wie dagelijks door weer en wind naar zijn werk fietst, maar ook heel geschikt voor een fietsvakantie!

NYLA FLORAL

FastRider Dubbele fietstas Nyla Floral 32L

Deze dubbele fietstas Nyla van FastRider heeft dankzij de fraaie bloemenprint een vrolijke uitstraling. De tas is waterafstotend, voorzien van reflectie en biedt met 32 liter veel opbergruimte. 

Fietstas 67L

Supersterk en supergroot. Dat is de dubbele Canvas Tas met een inhoud van 67 liter, zoals deze in het groen. De waterafstotende Willex is gemaakt van katoenen canvas, eenvoudig te bevestigen en heeft opvallende reflectie. Ook voor e-bike!


Dit zijn maar enkele voorbeelden van onze fietstassen, in onze winkel is altijd volop keuze van diverse merken!

Mirage Rond

  • Mirage spiegel rond 11cm met klem, zwart, links of rechts te monteren hoogte 32cm, stuurdiameter 22,2mm.

Mirage Uno

  • Mirage fietsspiegel Uno.
    De spiegel is van onbreekbaar glas en verweerd niet. Behuizing en steun zijn van hoogwaardig kunststof. De bouten en metalen onderdelen zijn roestvrij. Voorzijde is voorzien van een reflector. Makkelijk instelbaar voor elke hoek. Aanbevolen voor gebruik bij hoge snelheden o.a.:race- of E-bikes/electrische fietsen. De spiegel moet aan de linkerzijde gemonteerd worden en is voor een stuur diameter van 22.2mm.

Mirage Luxury L

  • Mirage spiegel Links met licht dimmend glas. Speciaal voor speed-pedelec en overige E-bikes waar een spiegel verplicht is. Dit artikel is eenvoudig te monteren.
    De spiegel moet aan de linkerzijde gemonteerd worden en is voor een stuur diameter van 22.2mm.

Dit is een greep uit ons spiegel assortiment, voor meer informatie zien wij u graag in onze winkel.