Wilt u een fiets kopen? Dan bent u bij Reiber Rijwielen aan het juiste adres!

 

Wij helpen u graag om de fiets te vinden die het beste bij u past. Wij hebben groot aantal elektrische testfietsen. U kunt de fietsen uitgebreid testen. Wij zorgen ervoor dat u met een fiets de deur uit gaat waaraan u vele jaren fietsplezier gaat beleven.

 

Coronaupdate:

Vanwege de coronamaatregelen is de winkel tijdelijk gesloten. Uiteraard kunt nog steeds bij ons terecht voor nieuwe fietsen. Via het onderstaande contactformulier kunt u een proefrit aan huis aanvragen. Na het invullen van dit formulier neemt een medewerker contact met u op.

Als je op zoek bent naar een nieuwe stadsfiets is er heel veel te kiezen. Het is fijn als je zelf al een idee hebt, wat je met je fiets van plan bent. Ga je regelmatig buiten de stad fietsen? Dan is een fiets met versnellingen handig. Ga je vaak boodschappen doen op de fiets? Dan is een voordrager misschien praktisch. Heb je snel stramme benen als het wat kouder is? Is comfort belangrijk? We hebben fietsen met verende voorvork en zadelpen, dat fietst extra comfortabel.

Wij hebben alle ruimte om de fietsen goed te bekijken en uit te proberen. U vindt een uitgebalanceerde collectie en een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment onderdelen en accessoires, welke tevens in onze professionele werkplaats gemonteerd kunnen worden. Vindt u niet wat u zoekt? Geen probleem! Via ons brede netwerk van leveranciers en collega's kunnen wij bijna alles voor u bestellen.