Batavus

Batavus Velder leverbaar Vanaf € 2.449,- inbegrepen 400wh accu tegen meerprijs 500wh verkrijgbaar
Batavus Velder leverbaar Vanaf € 2.449,- inbegrepen 400wh accu tegen meerprijs 500wh verkrijgbaar

Terwijl je onderweg bent, geniet je van een comfortabele en sportieve fietshouding. Bovendien haal je zonder problemen alle kracht uit deze elektrische fiets door de Bosch ondersteuning.Je rijdt in een lekker tempo met de 7 versnellingen en lees je al je ritgegevens af op het minimalistische Bosch Purion display. En doordat de accu volledig is geïntegreerd, zie je bijna niet dat je op een e-bike rijdt!

Dinsdag E-go® Exclusive

Batavus Dinsdag E-go® Exclusive  leverbaar Vanaf € 2.749,- inbegrepen 300wh accu tegen meerprijs verkrijgbaar 400wh en of 500wh
Batavus Dinsdag E-go® Exclusive leverbaar Vanaf € 2.749,- inbegrepen 300wh accu tegen meerprijs verkrijgbaar 400wh en of 500wh

Een e-bike waar je op kunt bouwen, dat is de A-shine FIT. Het instapmodel uit Sparta's  a-SHINE serie. Deze betrouwbare e-bike heeft het allemaal: een strak design, actieradius naar keuze en met de krachtige Bosch Active line middenmotor rijd je gerust nog een rondje om. 

A-SHINE ENERGY M8B

Klaar voor een soepele rit met de kracht van een Bosch middenmotor? De stijlvolle a-SHINE ENERGY is een van onze beste én meest complete e-bikes. De e-bike is voorzien van een achterdrager met een MIK-adapter, zo klik je binnen no-time verschillende accessoires vast aan jouw e-bike en kun je direct op pad.

A-SHINE ULTRA M5B

Voortaan ga je een extra blokje om, want de hoogwaardige a-SHINE ULTRA mag gezien worden. De riemaandrijving van deze elegante en onderhoudsarme e-bike gaat tot wel drie keer langer mee dan een reguliere ketting. Door deze aandrijving is deze urban e-bike nóg stiller en kun jij in alle rust genieten van jouw luxe rit door het platteland, de stad en alles ertussenin.