QWIC e-bikes

Modern design, krachtige prestaties en een hoogwaardige afwerking: alles voor de fietser van nu vind je terug in de A-shine serie.
Sparta A-shine met Bosch motor vanaf €2349

A-SHINE FIT M7B

Een e-bike waar je op kunt bouwen, dat is de A-shine FIT. Het instapmodel uit Sparta's  a-SHINE serie. Deze betrouwbare e-bike heeft het allemaal: een strak design, actieradius naar keuze en met de krachtige Bosch Active line middenmotor rijd je gerust nog een rondje om. 

A-SHINE ENERGY M8B

Klaar voor een soepele rit met de kracht van een Bosch middenmotor? De stijlvolle a-SHINE ENERGY is een van onze beste én meest complete e-bikes. De e-bike is voorzien van een achterdrager met een MIK-adapter, zo klik je binnen no-time verschillende accessoires vast aan jouw e-bike en kun je direct op pad.

A-SHINE ULTRA M5B

Voortaan ga je een extra blokje om, want de hoogwaardige a-SHINE ULTRA mag gezien worden. De riemaandrijving van deze elegante en onderhoudsarme e-bike gaat tot wel drie keer langer mee dan een reguliere ketting. Door deze aandrijving is deze urban e-bike nóg stiller en kun jij in alle rust genieten van jouw luxe rit door het platteland, de stad en alles ertussenin.